BACK TO TOP

timetable-thuis-bij-snelle

Snelle geeft concert 'Thuis' in de Adelaarshorst op 17 juni

Na vele succesvolle clubshows, theatershows en festivalshows is het voor Snelle nu tijd om zijn grootste ‘feestje’ tot nu toe te bouwen, namelijk: een eigen concert geven in een groot voetbalstadion. En wat is er nou mooier dan dit te doen op een plek die de singer- songrapper nauw aan het hart ligt, zijn eigen thuisstad?  Daarom geeft hij op 17 juni met ‘Thuis’ zijn grootste concert tot nu toe in de Adelaarshorst, hét voetbalstadion van Deventer. Een primeur, want nooit eerder is er een concert gegeven op deze plek. ‘Thuis’ is hét huisfeestje van Snelle zoals hij die zelf zou geven, waar hij zijn eigen muziek ten gehore brengt, maar ook het podium geeft aan gastoptredens van artiesten die hij gaaf vindt.

 

“Ik ben zo ongelooflijk blij en trots. Ik heb lang nagedacht over wat een gave stap zou zijn en dit leek lang onhaalbaar. Ik wilde echt iets anders doen dan de rest en ik weet nog dat ik zat te schreeuwen van blijdschap in de auto toen ik hoorde dat alles door kon gaan. Ik ben trots op de plek waar ik vandaan kom. Deze regio is de plek waar ik vroeger eindeloos in het schuurtje van mijn moeder liedjes schreef en waar ik voor het eerst een show gaf in het Burgerweeshuis. Dit is tevens de plek waar mijn vader vroeger In de Adelaarshorst speelde als keeper van Go Ahead Eagles, de voetbalclub van Deventer. Nu mag ik op deze iconische plek mijn ding doen zoals hij zijn ding vroeger deed. Ik kan niet wachten om even naar hem te knipogen als we daar straks op het podium staan. Dit is een sprong in het diepe, maar ik hoop en ga er stiekem een beetje vanuit dat we straks met 15000 man staan te springen. Geloof me, dit wordt echt een feestje. Ik ben trots op thuis”, aldus Snelle.

 

Snelle is momenteel vooral in zijn studio te vinden waar hij veel muziek schrijft. Daarnaast liggen er een aantal nummers op de plank die hij naast oude hits ten gehore zal brengen tijdens het concert. Volgens Snelle moet ‘Thuis’ één groot feest worden waar iedereen zich – hoe kan het ook anders- thuis voelt. Samen met de gastartiesten bouwt hij zijn grootste ‘huisfeestje’ ooit.

Miva tickets zijn ook beschikbaar. Schrijf je hier ook voor in (zelfde wijze als registratie). Mocht je hier vragen over hebben, stuur dan een mail naar [email protected].

Voor het kopen van een ticket heb je een account nodig. Wil jij weten hoe dit werkt? Bekijk hier de pdf met uitleg!
fb
insta
deezer
Check out our
i

Apparently we had reached a great height in the atmosphere, for the sky was a dead black, and the stars had ceased to twinkle.