BACK TO TOP

ALGEMENE INFORMATIE

WANNEER EN WAAR

De eerste editie van Thuis bij Snelle vindt plaats op 16 en 17 juni 2023 in het sfeervolle stadion De Adelaarshorst aan de Vetkampstraat in Deventer.

OPENINGSTIJDEN

Het terrein is op vrijdag en zaterdag geopend van 17:00 tot 23:00 uur.

De show start om 18:00 uur en eindigt om 22:30 uur.

 

Als je het terrein tussentijds wil verlaten, kun je je melden bij de uitgang. Daar ontvang je dan een stempel zodat je op een later tijdstip weer terug kunt keren naar het stadion.

ETEN EN DRINKEN

We hebben ons best gedaan om een divers aanbod aan eten en drinken voor jullie samen te stellen. Kom gezellig in De Adelaarshorst eten, we hebben een ruim assortiment aan eten! Uithongeren en -drogen is niet nodig! Het is niet toegestaan om eten en drinken mee naar binnen te nemen.

Go Ahead Eagles munten zijn tijdens Thuis bij Snelle niet in te wisselen. Betalen tijdens Thuis bij Snelle vindt geheel contactloos plaats met bankpas. We accepteren geen contanten.

MEDISCH DIEET

Als je een overgevoeligheid (allergie) hebt, dan mag je op vertoning van een medicijnpaspoort wel een normale portie van je eigen eten en drinken meenemen. Een medicijnpaspoort kan altijd gratis worden opgevraagd bij de huisarts, apotheek en/of medisch specialist. Stuur ons vooraf een mail via [email protected].

EHBO

Op het stadionterrein zijn twee duidelijk, zichtbare EHBO-posten aanwezig.

Voor veldbezoekers en VIP’s is de EHBO post bereikbaar via de barrier aan de linker voorzijde van het podium. De tweede EHBO post voor de tribune bezoekers bevind zich achter de Leo Halle tribune. Op deze plekken kan iedereen terecht voor zijn of haar zorgvragen.

GEVONDEN VOORWERPEN

Mocht je (waardevolle) spullen zijn verloren tijdens Thuis bij Snelle dan is dat natuurlijk heel vervelend. Gedurende vrijdag 16 en zaterdag 17 juni verzamelen wij alle gevonden voorwerpen bij de hoofdentree (veld). Tijdens openingstijden kun je je hier melden. Vanaf zondag 18 juni dragen wij alle gevonden voorwerpen over aan Go Ahead Eagles en kun je contact opnemen met Go Ahead Eagles.

ACCREDITATIES EN PERS

Wil jij verslag komen doen van Thuis bij Snelle? Stuur een mail aan [email protected] met daarin omschreven voor welke uitgeverij, zender of site je werkt en met welk doel je het concert wil bijwonen. Je krijgt dan zo snel mogelijk bericht over de mogelijkheden.

TICKETS

TICKET KWIJT?

Ticket gekocht maar kun je deze niet meer vinden in je mailbox? Een spelfout gemaakt in je e-mailadres? Laat het ons dan weten via [email protected]. Dan gaan we voor je aan de slag!

KAN IK EEN ANDERE AVOND KOMEN?

Dat kan zeker, kom gerust een extra avond onze kant op of maak iemand anders blij met je ‘oude’ kaarten! Het is helaas niet mogelijk je tickets te ruilen tegen andere kaarten.

IK WIL MIJN KAART VERKOPEN…

Wij nemen geen kaarten terug en ruilen is niet mogelijk. Via TicketSwap (www.ticketswap.nl) kun je veilig en eerlijk jouw kaart (ver)kopen. TicketSwap maakt een compleet nieuwe kaart aan op de naam van de koper, de oude code wordt hiermee ongeldig gemaakt.

KLUISJES

Er zijn geen kluisjes aanwezig tijdens Thuis bij Snelle.

BEREIKBAARHEID, VERVOER EN PARKEREN

TIP VAN ONS… kom zoveel mogelijk met de fiets of het openbaar vervoer. Het stadion De Adelaarshorst is namelijk niet per auto bereikbaar. Parkeren in de nabijgelegen woonwijken is dan ook niet toegestaan.

 

Buurtbewoner? Lees het kopje hieronder met extra informatie voor onze buren.

 

FIETS

Voor fietsers is er voldoende parkeergelegenheid bij De Adelaarshorst, waar je jouw fiets gratis kunt stallen. Zet je fietsen in de stalling zodat er voldoende ruimte is voor iedereen.

 

KISS & RIDE

Er zullen speciale uit- en instapplekken gemaakt worden waar taxi’s hun klanten kunnen laten uitstappen. Ook mensen die iemand brengen of ophalen kunnen hier hun ‘lading’ het beste ‘droppen’. Deze plek wordt aangegeven als Kiss ’n Ride (halen & brengen). Volg gewoon de speciale borden en alles wijst zich vanzelf.

 

OPENBAAR VERVOER

Reis je met het openbaar vervoer? Reis dan naar NS Station Deventer, volg vanaf NS Station Deventer de (looproute)borden naar De Adelaarshorst.

 

AUTO

Besluit je met de auto te komen, volg dan de borden naar Deventer. Volg eenmaal in de buurt van Deventer de borden naar Runshopping Centre de Snipperling. Op het parkeerterrein van Runshopping Centre de Snipperling kun je gratis parkeren. Bij het parkeerterrein staan (gratis!) pendelbussen klaar om je naar De Adelaarshorst te brengen. Deze pendelbussen zijn ook geschikt voor mindervaliden. De pendelbussen rijden vanaf 17:00 uur. Na afloop van het concert rijdt de laatste pendelbus om 23:30 uur.

 

Heb je en navigatiesysteem? Vul dan postcode 7418 BM Deventer in of als adres Essentraat, Deventer.

BUURTBEWONER?

VERKEER EN PARKEREN

Op 16 en 17 juni gelden er aangepaste verkeersregels in de wijk. De wijk wordt van 16:00 uur tot 23:30 uur afgesloten voor automobilisten (zoals ook altijd gebruikelijk is bij een thuiswedstrijd van Go Ahead Eagles). Om een veilige situatie voor voetgangers en fietsers te creëren, wordt de Veenweg ter hoogte van de inrit van de Vetkampstraat afgesloten voor automobilisten. Het parkeerterrein van Go Ahead Eagles wordt niet gebruikt voor het parkeren van auto’s. Dit terrein wordt beschikbaar gesteld aan bezoekers van het concert voor het parkeren van fietsen.

Beter een goede buur, dan een verre vriend…

Als buurtbewoner heeft u uiteraard toegang tot uw woning. De wijk Voorstad is voor automobilisten gedurende de bovengenoemde periode aan te rijden via de Snipperlingsdijk en Veenwegtunnel. U krijgt altijd toegang tot de wijk op vertoon van dezelfde parkeerhanger als tijdens een voetbalwedstrijd van Go Ahead Eagles.

Daarnaast wordt de rechterrijstrook van de Henry Dunantlaan tijdelijk afgesloten voor pendelbussen en Kiss & Ride. Er wordt voor gezorgd dat de opritten van en naar de huizen toegankelijk blijven voor automobilisten.

MINDERVALIDE

Er is een speciaal MIVA vak, aanmelden kan via [email protected].

STATIEGELDSYSTEEM

Tijdens Thuis bij Snelle maken we gebruik van een statiegeldsysteem waarbij alle bekers terug moeten naar de bar zodat ze apart ingezameld kunnen worden. Daarvoor hebben we jouw hulp als bezoeker nodig.

Bekers: hoe werkt het?

 1. Bij de entree ontvang je van ons een statiegeldmunt.
 2. Bij inlevering van deze munt aan de bar krijg je één beker.
 3. Lever jouw lege beker steeds in bij de bar als je een nieuw drankje haalt. Even niets drinken? Lever je lege beker in voor een statiegeldmunt. Bewaar deze goed, zodat je deze weer in kan leveren bij het bestellen van je volgende drankje.
 4. Kwijt? Gooi je bekers NIET op de grond of in de afvalbak. Bij verlies betaal € 1,- je voor een nieuwe beker/statiegeldmunt.
 5. Naar huis? Lever je beker in bij de bar. Zo worden de bekers gerecycled.

Belangrijk! Een beker of statiegeldmunt kan niet worden ingewisseld voor geld of een consumptie.

T-HUISREGELS

Er mag veel op een thuisfeestje, maar om het voor iedereen leuk te houden, dient iedereen zich aan het volgende thuisregels te houden:

Algemene t-huisregels

 • Vanwege de verscherpte wetgeving moet iedereen in de leeftijd van 18 t/m 25 jaar een NIX18 bandje halen, waardoor het (bar)personeel kan zien dat zij alcohol mogen bestellen. Dit bandje is verkrijgbaar (op vertoon van legitimatie!) bij speciale NIX18 punten naast de veldbars, deze zullen zowel tribunes en veld bedienen. We moeten streng zijn, dus geen bandje = geen alcohol.
 • Het is niet toegestaan om eigen eten en drinken mee naar binnen te nemen. Dit zal bij de ingang in beslag worden genomen. Er is, tegen betaling, volop eten en drinken verkrijgbaar op het stadionterrein.
 • Het is niet toegestaan de volgende zaken mee te nemen naar het stadionterrein:
  • film- en andere professionele opnameapparatuur;
  • alcoholhoudende dranken;
  • harddrugs, softdrugs in grotere hoeveelheid dan wettelijk gedoogd, glaswerk, blik, plastic flessen, (vuur)wapens en andere gevaarlijke voorwerpen (waaronder selfiesticks). Kleine camera’s en amateur-apparatuur (bijv. GoPro) is o.v.b. toegestaan.
 • Op en rondom het stadion is de Nederlandse wetgeving omtrent het gebruik van en de handel in drank en drugs van toepassing. Bij constatering van het in bezit hebben van maximaal 5 gram softdrugs, heb je de mogelijkheid om deze af te staan. Weiger je deze softdrugs af te staan of heb je meer dan 5 gram bij je dan zul je aan de politie worden overgedragen.
 • De organisatie kan personen de toegang weigeren of verwijderen van het evenemententerrein.
 • Huisdieren zijn absoluut niet toegestaan.
 • Bezoekers worden verzocht zich te houden aan voorschriften en/of aanwijzingen van o.a. beveiligers/bewakingspersoneel.
 • Het betreden van het stadionterrein en het bijwonen van het evenement zijn geheel voor eigen risico van de bezoeker.
 • Bij enkele shows kan vuurwerk worden gebruikt. Bijwonen van dergelijke shows is op eigen risico.
 • Bedreigingen, vernielingen, beschadiging, mishandeling, intimidatie, agressie, discriminatie, racisme en ongewenste intimiteiten zijn verboden op straffe van verwijdering.
 • De muziek- en festivalwereld moet een veilige plek zijn voor iedereen. Op, voor of achter het podium. Voor artiesten, voor medewerkers en voor het publiek.
 • Je koopt nooit een ticket voor een specifieke act. Je koopt een ticket voor de gehele avond. We nemen geen tickets retour op basis van een geannuleerde act.
 • Toiletten zijn gratis toegankelijk.
 • De organisatie stelt zich niet aansprakelijk voor enigerlei letsel of schades ontstaan aan bezoekers en/of goederen van bezoekers. Hieronder wordt ook o.a. diefstal/vermissing verstaan.
 • Tijdens het evenement worden (foto-) opnames gemaakt. Bezoekers geven bij binnenkomst stilzwijgend toestemming aan de organisatie om deze opnames te verveelvoudigen, openbaar te maken en/of te gebruiken voor promotionele doeleinden.
 • Flyeren op en rondom het evenement is verboden (Algemene Plaatselijke Verordening). Mensen die toch menen dat te moeten doen zullen bekeurd worden door aanwezige politie.
 • Lachgas is per wet verboden. Thuis bij Snelle is een afgesloten terrein met haar eigen huisregels. Waar lachgas ook niet toegestaan. Treft de security lachgas aan bij de visitatie, zal dit in beslag worden genomen. Heeft iemand meerdere houders met lachgas bij zich, met het kennelijke oogmerk deze te verhandelen, zal worden opgetreden in het kader van de Warenwet. Overtreders worden overgedragen aan de politie.
 • De leeftijd van de bezoekers van Thuis bij Snelle varieert gemiddeld tussen de 8 en 55 jaar. In principe houden we bij Thuis bij Snelle geen minimumleeftijd aan dus zijn er ook bezoekers die jonger zijn dan 18 jaar.
 • Tijdens Thuis bij Snelle hanteren we het rookbeleid van Go Ahead Eagles. Het is niet toegestaan om te roken in het stadion, op het veld en/of op de tribunes.
fb
insta
deezer
Check out our
i

Apparently we had reached a great height in the atmosphere, for the sky was a dead black, and the stars had ceased to twinkle.